Мъж бе осъден на затвор за нанасяне на телесна повреда на полицай и

...
Мъж бе осъден на затвор за нанасяне на телесна повреда на полицай и
Коментари Харесай

Мъж влиза в затвора, след като блъсна с колата си полицай и патрулка

Мъж бе наказан на затвор за нанасяне на телесна щета на полицай и за това, че му е попречил да извърши служебните си отговорности, оповестиха от обвиняването. На 6 юни 2018 година обвиненият е карал автомобил по бул. " Околовръстен път ", когато полицейски чиновници му алармират да спре със стоп палка. Той обаче не е спрял и е траял да се движи, макар че и други полицейски чиновници са му дали знак да спре.

При последвалата гонитба, 39-годишният мъж е ударил челно движещ се против него полицейски автомобил, който е бил с включени сигнални светлини. Той се е качил с автомобила си на бордюра, за да избяга от полицейските чиновници, като е съборил пътен знак и е блъснал различен полицейски автомобил. След това обаче е  блъснал и служител на реда, който му е подал сигнал с палка да спре.

Вследствие на удара той е предизвикал лека телесна щета на полицейския чиновник. По случая е формирано досъдебно произвеждане. В хода на следствието са разпитани очевидци и са осъществени експертизи, които потвърждават виновността му. Софийски областен съд призна мъжа за отговорен по повдигнатото му обвиняване, като му наложи наказване " отнемане от независимост “ за период от 3 години, което той следва да изтърпи дейно при първичен " непоколебим “ режим.

Присъдата предстои на обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР